Udtaleser!

Vores DNA er RENT VAND

Vores ekspertise

Vi ved med 100 % sikkerhed at dit drikkevand SKAL være 100 % rent

Udtalelser fra vores kunder

Hej Økovand

Vi har fået leveret og monteret et super vandfilter aqua peak 190 med 3in1 vandhane. Vandfilteret lever fuldstændig op til vores forventninger. I starten målte vi med en TDS måler, som vi købte sammen med vandfilteret, næsten hver dag. Jeg husker at de første uger lå PPm på omkring 18, men nu her 2 måneder efter ligger den stabilt på 14 PPM

Vandhane

Det bedste ved det hele ud over at vandfilteret effektivt og 100 % støjsvagt renser til næsten 100 % rent vand er at det er utroligt compact, fylder ikke meget under vasken.

Et fantastisk anlæg.

Vandhane 3in1 til Rent vand

3in1 vandhane – 3 vejs

Vi har medsendt et par billeder som du gerne må dele.

Kan varmt anbefale Økovand

Mange hilsener Martin, Mors

Hej 

Mit osmoseanlæg fra Økovand er en af de bedste investeringer jeg har lavet til dato. Jeg har målt ppm i min bolig “vandhanevand” der normalvis svinger det fra 379 til 513. Når jeg har målt vand fra mit osmoseanlæg ” RENT VAND” har det kun vist mellem 23 og 29 ppm. Det er noget af en forbedring!

Jeg deler filtreret vand med mine naboer og har jævnligt RENT VAND med til familie og venner også. Jeg ville anbefaler osmoseanlægget fra Økovand til alle jeg kender.

I øvrigt er Flemming en super flink fyr og meget serviceminded. Jeg har købt en montage for hjælp med at installere og teste anlægget. 

Alt er som jeg forventede!

Mathias Palsvig, Valby

Halløjsi Flemming

Købte et vandrensningsanlæg af jer i april 2020 tror jeg.

Er meget glad for det. Min nabo får også rent vand fra mig renset med Aqua Peak 190 hver dag. Hun kan slet ikke drikke andet vand nu.

Det er et fantastisk anlæg og super god service

Masser af hilsener og tak. Lena Klim, København

Omvendt osmose

I videoen forklarer vi om vandfilter og PPM i vores drikkevand

udtalelser

Se her hvad vores kunder skriver om vores produkter her

Rating

Trust pilote